Poistokorissa valikoimistamme poistuvat tuotteeet ALE -30-60%. Tutustu >>
Kuivaustelineet Brabantia

Pyykinkuivaustelineet – pyykit kuivaksi sähköä säästäen

Tervetuloa tutustumaan Brabantian pyykinkuivaustelineiden valikoimaan, joka tarjoaa sinulle käytännöllisen ja kestävän ratkaisun pyykin kuivaamiseen kotona.

Brabantian pyykinkuivaustelineet on suunniteltu helpottamaan arjen pyykinpesurutiineja ja optimoimaan tilankäyttöä. Telineiden avulla voit kuivata pyykkisi kätevästi ja tehokkaasti parvekkeella tai sisätiloissa, vaikka asuisitkin pienessä asunnossa tai omistaisit vain vähän ulkotilaa. Valikoimastamme löytyy erikokoisia ja -mallisia telineitä, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Pyykinkuivaustelineet ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa niiden pitkän käyttöiän. Runko on vahva ja vakaa, ja ritilät on suunniteltu siten, että ne kestävät pyykin painon ilman taipumista tai vääristymistä. Pyykinkuivaustelineidemme korkealaatuiset materiaalit ja viimeistely luovat tyylikkään ulkonäön ja tekevät niistä sopivia mihin tahansa kotiin.

Brabantia – tyylikästä designiä ja huippulaatua 5 vuoden takuulla.

Yli 100 vuotta alalla toiminut hollantilainen Brabantia valmistaa käytännöllisiä ja kestäviä kodin tuotteita ympäristöä ja asiakkaitaan huomioiden.Brabantia pyykinkuivaustelineet valmistetaan omilla tehtailla Euroopassa ja niillä on 5 vuoden takuu.

 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.