Poistokorissa valikoimistamme poistuvat tuotteeet ALE -30-60%. Tutustu >>

Reisenthel kylmälaukut

Reisenthel-kylmälaukku on täydellinen, kun haluat pitää ruokasi ja juomasi viileinä ja raikkaina matkalla tai piknikillä! Reisenthel on tunnettu saksalainen brändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten ja tyylikkäiden matkatarvikkeiden valmistamiseen.

Reisenthelin kylmälaukut on suunniteltu siten, että niissä yhdistyvät toimivuus, kestävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Kylmälaukkuja on saatavilla eri kokoisina ja eri väreissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Reisenthelin kylmälaukkujen vahvuus on niiden erinomainen eristyskyky. Ne on suunniteltu pitämään ruoat ja juomat kylminä pitkään, jotta voit nauttia raikkaista eväistäsi missä tahansa oletkin. Olitpa sitten rannalla, retkellä tai piknikillä puistossa, voit luottaa siihen, että nämä kylmälaukut säilyttävät tuotteidesi optimaalisen lämpötilan.

Kylmälaukut ovat myös erittäin käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä. Ne on varustettu tukevilla kantokahvoilla tai olkahihnoilla, joten ne kulkee hyvin mukana. Monissa malleissa on myös lisätaskuja, joihin voit säilyttää pieniä tarvikkeita, kuten ruokailuvälineitä tai lautasliinoja.

Reisenthel ei ole unohtanut myöskään ympäristöystävällisyyttä suunnitellessaan kylmälaukkujaan. Valmistuksessa käytetään kestäviä ja helposti kierrätettäviä materiaaleja.


 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.