Kampanjakorissa hyödyllisiä tuotteita mökille, veneeseen, asuntovaunuun tai vaikkapa tuliaiseksi. Alennukset -20-30%. Tutustu >>

Yamazaki – japanilaista kaunista ja käytännöllistä suunnittelua

Yamazakin tuotteiden suunnittelua inspiroi elämä Japanissa, joka etenkin suurkaupungeissa edellyttää usein pieniin asuintiloihin sopeutumista. Suunnittelun lähtökohdat ovat järjestys, säilytys ja tilansäästö, mikä tekee esineistä sekä kauniita että käytännöllisiä.

Yamazakin tavoitteena on parantaa tuotteidensa käyttäjien elämänlaatua kauniilla ja käytännöllisillä arkipäivän sisustusratkaisuilla.

Yamazaki aloitti pienenä perheomisteisena silityslautojen valmistajana yli sata vuotta sitten. Kun asiakkaiden tarpeet kehittyivät, kehittyivät hekin. Nykyään Yamazaki myy tuhansia tuotteita. Joka vuosi tulee uusia aina vaan innovatiivisempia, harkitumpia malleja koteihin ympäri maailmaa.

Meiltä löydät Yamazakin pieniä ja elegantteja sisustustuotteita, joilla saat tavarat kauniisti järjestykseen. Neljä- ja viisikerroksiset korurasiat ovat olleet huippusuosittuja. Voit pitää korut piilossa tai kauniisti näkyvillä avaamalla kerrokset. Myös kelloille löytyy oma teline, johon laitat katseenkestävät kellot upeasti esiin.

Korurasiat ja kellotelineen löydät täältä.

Yamazaki Rin säilytysrasiat ja -lokerikot sopivat moneen paikkaan, keittiöön, toimistoon tai makuuhuoneeseen. Voit asettaa ne kauniisti esille kirjahyllyyn, pöydälle tai ikkunalaudalle. Pyöreää säilytysrasiaa löytyy mustana ja valkoisena. Kansi on puuta ja voit pinota rasioita kätevästi päällekkäin. Myös Rin-lokerikkoa on mustana ja valkoisena.

Tower teline on täydellinen säilytyspaikka tabletille ja puhelimelle. Kun järjestät niillekin oman paikan, ne eivät ole niin usein hukassa.

Käy kurkkaamassa, mikä näistä täydentää sinun sisustuksesi.

 
 

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.