Poistokorissa valikoimistamme poistuvat tuotteeet ALE -30-60%. Tutustu lisää >>

Umbra tuotteet


Umbra on maailman johtava nykyaikaisten, muodikkaiden ja kohtuuhintaisten kodin design-tuotteiden valmistaja. Umbran oma Design Team - 30 miestä ja naista ympäri maailmaa - luovat raikkaita tuotteita jokaiseen huoneeseen. Oma suunnittelutiimi on ja pysyy yrityksen sieluna ja sydämenä! Kaikkiaan Umbra työllistää yli 750 ihmistä kolmella mantereella.

Umbra (lat. hämärä, varjo) perustettiin 1979 Torontossa, Kanadassa Paul Rowanin ja Les Mandelbaumin toimesta. Kaikki sai alkunsa kun graafinen suunnittelija Paul Rowan etsi kotiinsa edullisia ja kuitenkin tyylikkäitä sälekaihtimia. Niitä ei löytynyt, joten Paul keksi painaa kuvia ja kuvioita paperille ja teki niistä sälekaihtimet. Ja niin syntyi Umbra.

Seuraavaksi siirryttiin kehittelemään uusia tuotteita mm. kelloja ja naulakoita. Teollisesta muotoilusta ja taitavasta materiaalien yhdistämisestä ennakkoluulottomasti eri tuoteryhmien kanssa on muodostunut Umbran tunnusmerkki jo 1980-luvulta asti.

Sen jälkeen mallistoon on tullut tuotteita kylpyhuoneeseen, keittiöön, toimistoon, seinien koristamiseen ja säilytykseen. Umbra toimii tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten suunnittelijoiden ja design studioiden kanssa, kuten esim. William Harveyn (New York) kanssa. Myös koulujen, kuten Pratt Instituten kanssa tehdään yhteistyötä.

 
 

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.