Iso roskakori 60 litraa Brabantia Bo Touch Bin Hi

Iso jäteastia

Iso jäteastia Brabantia 60 l Push Bin on moderni näkemys todellisesta roskakorin klassikosta luomaan ripauksen retrotunnelmaa tilaan kuin tilaan. Heilurikansi kätkee tyylikkäästi jätteet katseilta ja soveltuu näin erinomaisesti suuremmille jätemäärille niin kotiin kuin toimistoon. 

Bo Touch Bin 60 litraa on tyylikäs kierrätysastia, jossa on Brabantian loistava Soft Touch kansimekanismi, jolla avaat roskakorin kannen kevyellä painalluksella. Jäetastia on saatavissa yhdellä 60 litraisella tai kahdella 30 litraisella sisäisellä jäteastialla jaloilla tai ilman.

60 litrainen Touch Bin roska-astia on riittävän iso jäteastia toimistoon, odotustilaan sekä vastaanottoaulaan hillityn tyylikkäällä ulkonäöllä. Jäeastiassa on Brabantian loistava Soft Touch kansimekanismi, jolla avaat roskakorin kannen kevyellä painalluksella. 

Brabantian kannellinen jäteastia Big Bin vetää 60 litraa jätettä ja on saatavissa kolmessa eri värissä. Jäteastia sopii loistavasti toimistoon ja taukotiloihin suuremmille jätemäärille.