Verkkokauppa Kori.fi

27.-28.4. välisenä aikana emme lähetä tilauksia johtuen varaston muutosta Lauttasaareen.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimitushinnat maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla, Kori Group Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puh. +358 600 41005

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusehdot

Lähimmästä postitoimipaikasta noudettava eli nk. Economy 16 -postipaketti 6,90 € (sis. alv 24 %).

Yli 100 € ostokset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketti, jolloin paketti tuodaan kotiovelle on 12 € (sis. alv 24 %). Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Posti sopii vastaanottajan kanssa ennakolta sopivan toimitusajankohdan. Yli 150 € ostokset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Tilattujen tuotteiden määrä tai koko eivät vaikuta toimitushinnan suuruuteen, vaan toimitushinta on aina sama, riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Toimitamme ainoastaan Suomen valtion alueella.

Mikäli vastaanottamasi paketti on ulkoisesti vaurioitunut, niin pyydä siitä Postilta kuittaus vastaanottaessasi pakettia. Kuljetusvaurioiden ja viallisen tuotteen kohdalla ota yhteyttä info(ät)kori.fi tai puh. 0400 884 989 ma-pe 10-14. Hyvitämme viallisen tuotteen tai lähetämme uuden tilalle. Huomaathan, että ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän aikana sen vastaanottamisesta.

Käyttämättömillä ja alkuperäisissä pakkauksissa olevilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota ensin meihin yhteyttä ja tarkista palautusoikeutesi. Näin vältytään molemminpuoliselta vaivalta ja varmistetaan vaivattomin palautusprosessi. Otathan huomioon, että toimituskuluja ei hyvitetä.

Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Kori Group Oy ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta. Tuotteille ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta tilattu.

Paketin noutamatta jättäminen postitoimipaikasta ei ole asiakaspalautus. Veloitamme 15 € käsittelykuluja tilauksista, joita ei ole noudettu Postin antaman 7 vrk säilytysajan puitteissa.

Jos verkkokauppamme käytettävyydestä, ostamisesta tai tuotteista herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme sähköpostitse info(ät)kori.fi tai puhelimitse ma-pe 10-14 numerossa 0400 884 989.

 
 
 
 

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-15
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää