Poistokorissa valikoimistamme poistuvat tuotteeet ALE -30-60%. Tutustu lisää >>

Verkkokauppa Kori.fi

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimitushinnat maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit ja OP laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla, Kori Group Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puh. +358 600 41005

OP lasku

OP Tililuotto on joustava ja turvallinen maksutapa arjen isompiin hankintoihin. Voit hakea luottoa ostohetkellä helposti osana maksuprosessia. Saat kaikki kuukauden aikana tehdyt ostokset samalle laskulle ja 30 päivää korotonta maksuaikaa. Luottoa voit lyhentää sopivalla tavalla: erissä tai kokonaan. Tarvittaessa tukenasi on OP:n kotimainen asiakaspalvelu

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusehdot

Toimitamme paketteja ainoastaan Suomen valtion alueelle (poislukien Ahvenanmaa).

Veloitamme lähimmästä postitoimipaikasta noudettavan eli nk. Economy 16 -postipaketista 6,90 € (sis. alv 24 %). Yli 100 € ostokset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Kotipaketista eli paketista, joka toimitetaan kotiovellesi veloitamme 12 € (sis. alv 24 %). Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Posti sopii vastaanottajan kanssa ennakolta sopivan toimitusajankohdan. Yli 150 € ostokset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Tilattujen tuotteiden määrä tai koko eivät vaikuta toimitushinnan suuruuteen, vaan toimitushinta on aina sama, riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Toimitamme ainoastaan Suomen valtion alueella.

Tuotteiden palautus

Käyttämättömillä ja alkuperäisissä pakkauksissa olevilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, laita viestiä info(ät)kori.fi, soita tai laita viesti puh. 0400 884 989 ma-pe 10-15. Annamme sinulle palautuskoodin, jolla voit palauttaa tuotteet maksutta. Paketoit vain tuotteet lähetyslaatikkoon ja viet sen Postiin palautuskoodin kanssa. Otathan huomioon, että emme hyvitä toimituskuluja.

Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Kori Group Oy ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta

Palautetuista tuotteista maksupalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Paketin noutamatta jättäminen postitoimipaikasta ei ole asiakaspalautus. Veloitamme 15 € käsittelykuluja tilauksista, joita ei ole noudettu Postin antaman 7 vrk säilytysajan puitteissa.

Mikäli vastaanottamasi paketti on ulkoisesti vaurioitunut, niin pyydä siitä Postilta kuittaus vastaanottaessasi pakettia. Kuljetusvaurioiden ja viallisen tuotteen kohdalla ota yhteyttä info(ät)kori.fi tai puh. 0400 884 989 ma-pe 9-16. Hyvitämme viallisen tuotteen tai lähetämme uuden tilalle. Huomaathan, että ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän aikana sen vastaanottamisesta.

Yhteystiedot

Jos verkkokauppamme käytettävyydestä, ostamisesta tai tuotteista herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme sähköpostitse info(ät)kori.fi tai puhelimitse ma-pe 9-16 numerossa 0400 884 989.

 
 
 

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.