Vauvan hoitolaukku Reisenthel

Laukut ja kassit Reisenthel

Reisenthel laukku sopii niin arkeen kuin vapaa-aikaan. Laukut, reput ja kassit on valmistettu erittäin laadukkaasta vettä hylkivästä ja repeytymättömästä polyesteristä. 

Reisenthel urban bag ostoskassi on täysin uusi kassi, jota on saatavissa kolmessa eri koossa. Kassi on vedenpitävää laminoitua polypropeenia ja korkealaatuista polyesteria.

Reisenthel Allrounder on perinteisen lääkärilaukun mukaan muotoiltu tyylikäs laukku vapaa-aikaan. Laukku pitää sisällään kevyesti topatut seinämät ja pohjan sekä 6 taskua pientavaroille laukun sisällä. 

Reisenthel Activitybag kassi on suunniteltu urheiluun ja viikonlopun viettoon. Kassissa on kaksisuuntainen vetoketju päällä ja sisällä kaksi verkkotaskua likavaatteille. Ulkopuolella lisäksi kaksi vetoketjullista päätytaskua sekä halkiotasku. 

Reisenthel overnighter sopii matkakassiksi viikonloppureissuihin, harrastuksiin ja urheiluun. Laukku on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä pinnoitetusta canvas-puuvillakankaasta. Erittäin kestävä XXL-kokoinen vetoketju avautuu ja sulkeutuu todella kevyesti.

 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-14
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti 
info@kori.fi


YRITYSMYYNTI
Arkisin
10-17
Puhelin 
0207 344 420
Sähköposti 
yritysmyynti@kori.fi 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää