Kierrätys- ja lajitteluastiat

Biojäteastia Brabantia Sort & Go hajutiiviillä kannella

Kierrätys alkaa lajittelusta eikä jätteiden lajittelu kotona tai toimistossa ole vaikeaa Brabantian tyylikkäillä ja toimivilla biojäte- ja lajitteluastioilla. Brabantian laajasta valikoimasta löytyy lajitteluastia biojätteelle, paperille, kartongille, metallille, lasille ja muoville niin kotiin kuin toimistoon. Tämän lisäksi Brabantia vastuullisena yhtiönä lahjoittaa jokaisesta myydystä teräksisestä kierrätysastiasta osan The Ocean Cleanup –järjestölle.

Tyylikäs Brabantia Bo Touch Bin lajitteluastia on täysin uusi tuote ja sopii tilaan kuin tilaan. Iso lajitteluroskis on saatavissa kahdeksassa eri värissä yhdellä, kahdella tai kolmella irrotettavalla ja pestävällä lajitteluastialla. Kierrätysastian kansimekanismi on Brabantian loistava Soft Touch, jolla avaat roskiksen kannen kevyellä painalluksella. 

Brabantia Sort & Go bioastiat tulevat kauniissa, värikkäässä ja tilaa säästävässä muodossa. Sort & Go koostuu kolmesta erikokoisesta lajitteluastiasta neljässä eri värissä. Voit pitää astiat lattialla, keittiön pöydällä, asentaa kaappiin, säilyttää vetolaatikossa tai kiinnittää seinään. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on huomioida montako eri laatua kierrätettävää jätettä syntyy ja Sort & Go:lla on ratkaisu siihen. 6 litran biojäteastia esim. keittiön pöydälle avoinna pysyvällä kannella sopii hyvin liikuteltavaksi lajitteluastiaksi. 12 ja 16 litraiset sopivat hyvin lajitteluastiaksi muovi- ja sekajätteelle, paperille, kartongille, lasipurkille ja metallille. Tukevan kahvan ja näppärän pohjan kaato-otteen ansiosta tyhjentäminen on helppoa.