Leipälaatikko Brabantia

Leipälaatikko Brabantia Roll Top Patrice

Leipälaatikko paitsi kätkee leivät sisälleen myös säilyttää leivät tuoreena pidempään. Brabantia leipälaatikko on saatavana 9 eri värissä sekä kolmessa eri mallissa ja koossa.

Tyylikäs leipälaatikko Brabantia Fall Front aukeaa perinteisesti vetämällä kansi auki ja Roll Top leipälaatikon kansi taas liukuu keveysti leipälaatikon sisään. Leipälaatikot ovat terästä ja niissä on tasainen pääliosa, jonka päällä voit tasotilan säästämiseksi pitää vaikka säilytyspurkkeja, leipäkoria jne. Teräksisen leipälaatikon optimaalinen ilmanvaihto säilyttää lisäksi leivät tuoreena pidempään.

Brabantia Nic leipälaatikko on monikäyttöinen liikuteltava leipälaatikko, jonka kantta voi käyttää myös tarjoiluun. Leipälaatikko on valmistettu muovista ja kannen materiaali on bambu.

Hailo leipälaatikko on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä. Leipälaatikon kansi on kumipuuta ja sitä voi käyttää leikkuulautana.

 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-14
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti 
info@kori.fi


YRITYSMYYNTI
Arkisin
10-17
Puhelin 
0207 344 420
Sähköposti 
yritysmyynti@kori.fi 

POSTIN LAKKO

PAU:n lakko ei vielä tällä hetkellä vaikuta pakettien toimituksiin, mutta osassa toimituksissa voi ilmetä muutaman päivän viiveitä. Postin palvelupisteiden pitäisi toimia lakon aikana normaalisti, joten paketin noutaminen pitäisi sujua normaalisti. 


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää