Kampanjakorissa hyödyllisiä tuotteita mökille, veneeseen, asuntovaunuun tai vaikkapa tuliaiseksi. Alennukset -20-30%. Tutustu >>

Leipälaatikko - tyylikäs ja käytännöllinen I Brabantia I Yamazaki


Brabantian leipälaatikko paitsi kätkee leivät sisälleen myös säilyttää leivät tuoreena pidempään. Brabantia leipälaatikoita on saatavana useassa eri värissä sekä eri mallissa ja koossa. Yamazakin metalliset leipälaatikot puukannella löydät mustana ja valkoisena.

Tyylikäs leipälaatikko Brabantia Fall Front aukeaa perinteisesti vetämällä kansi auki ja Roll Top leipälaatikon kansi taas liukuu kevyesti leipälaatikon sisään. Leipälaatikot ovat terästä ja niissä on tasainen pääliosa, jonka päällä voit tasotilan säästämiseksi pitää vaikka Brabantian säilytyspurkkeja, leipäkoria jne. Teräksisen leipälaatikon optimaalinen ilmanvaihto säilyttää lisäksi leivät tuoreena pidempään.

Teräksisillä leipälaatikoilla luonnollisesti Brabantian 10 vuoden takuulla.

Brabantia Nic leipälaatikko on monikäyttöinen liikuteltava leipälaatikko, jonka kantta voi käyttää myös tarjoiluun. Leipälaatikko on valmistettu muovista ja kannen materiaali on bambu. Leipälaatikon sisäpohja on muotoiltu optimaalista ilmanvaihtoa varten.

Muovisilla leipälaatikoilla on Brabantia takuu 5 vuotta.

Yamazakin tyylikäs teräksinen leipälaatikko yhdistää kauniin suunnittelun ja käytännöllisyyden. Bambukansi toimii kätevästi leikkuulautana, samalla kun leivät saa katseilta suojaan teräksiseen säilytysastiaan. Kantta voi käyttää myös tarjoilualustana.


 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.