Brabantia roskakori 36 litraa

36 litrainen roska-astia sopii niin julkiseen tilaan, työpaikan taukotilaan, toimistoon kuin keittiöön.

Lajitteluastia Brabantia Bo Touch Bin on saatavissa 9 eri värissä yhdellä, kahdella tai kolmella irrotettavalla ja pestävällä jäteastialla. Jätteiden lajitteluastian kansimekanismi on Brabantian loistava Soft Touch, jolla avaat lajitteluastian kannen kevyellä painalluksella. Brabantia Bo jäteastia on saatavissa myös poljinroskis versiona, jossa on hajutiivis kansi.

Brabantia newIcon 36 litrainen iso poljinroskis on uusin tulokas Brabantian valikoimassa. Poljinroskakorin valmistuksessa on käytetty 40 % kierrätysmateriaaleja ja elinkaaren jälkeen 98 % pakkaus mukaan lukien on kierrätettävää materiaalia. Roskakorin poljinmekanismin avaustanko on tässä newIcon mallissa tyylikkäästi roska-astian sisällä. Brabantia roska-astian poljinta on kevyt käyttää ja roskakorin kansi sulkeutuu hiljaisesti. Kansi on hajutiivis ja roskakorin sisällä on irrotettava ja pestävä muovinen jäteastia.

FlatBack+ iso poljinroskis mahdollistaa jätteiden lajittelun entistä pienemmässä tilassa, sillä kansi ei tarvitse tilaa takaa auetakseen. Poljinroskakorin poljinta on kevyt käyttää ja roskakorin kansi sulkeutuu hiljaisesti. Kansi on hajutiivis ja roskakorin sisällä on irrotettava ja pestävä muovinen jäteastia. FlatBack+ on saatavilla myös 40 litraisena.

Brabantia Touch Bin New sekä Flip Bin jäteastiat aukeavat uniikisti vain kevyellä sormen kosketuksella.


 
 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-15
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää