Poistokorissa valikoimistamme poistuvat tuotteeet ALE -30-60%. Tutustu >>
Iso roskakori 60 litraa Brabantia Bo Touch Bin Hi

Brabantia jäteastia ja lajitteluastia 60 litraa

Näe jätteiden lajittelu uusin silmin. Brabantia Bo lajitteluastia sopii niin toimistoon, kotiin kuin julkitiloihin. Jäteastia avautuu pienestäkin kosketuksesta ja sopii tiiviisti seinää vasten. Tämä iso jäteastia on saatavissa yhdellä tai kahdella pestävällä sisäastialla. Ostamalla Bo jäteastian autat Brabantiaa tukemaan The Ocean Cleanup -järjestöä puhdistamaan seuraavan viiden vuoden ajan Tyynenmeren jätepyörrettä.

Iso jäteastia Brabantia 60 l Push Bin on moderni näkemys todellisesta klassikosta luomaan ripauksen retrotunnelmaa tilaan kuin tilaan. Heilurikansi kätkee tyylikkäästi jätteet katseilta ja soveltuu näin erinomaisesti suuremmille jätemäärille niin kotiin kuin toimistoon.

Jäteastia Brabantia Bo Touch 60 litraa on tyylikäs lajitteluastia, jossa on Brabantian loistava Soft Touch kansimekanismi, jolla avaat jäteastian kannen kevyellä painalluksella. Bo on saatavissa myös poljinroskis versiona. Bo jäteastiat on saatavissa yhdellä 60 litraisella tai kahdella 30 litraisella sisäastialla jaloilla tai ilman.

Roska-astia Touch Bin 60 litraa on riittävän iso jäteastia toimistoon, odotustilaan sekä vastaanottoaulaan hillityn tyylikkäällä ulkonäöllä. Jäeastiassa on Brabantian loistava Soft Touch kansimekanismi, jolla avaat roska-astian kannen kevyellä painalluksella.

Kannellinen jäteastia Big Bin vetää 60 litraa jätettä ja on saatavissa kolmessa eri värissä. Jäteastia sopii loistavasti harrastetiloihin suuremmille jätemäärille.

 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.