Poistokorissa valikoimistamme poistuvat tuotteeet ALE -30-60%. Tutustu >>

Umbra / Umage / Reisenthel / Yamazaki naulakot ja ripustuskoukut


Umbran Sticks Multi Hook on veistoksellinen mutta toimiva seinäteline, joka tarjoaa sinulle runsaasti ripustustilaa niin kotona kuin toimistolla. Sticksin petollinen muotoilu näyttää ensi silmäyksellä modernilta taideteokselta, kunnes se yllättää älykkäällä muotoilullaan. Saat esille viisi käännettävää koukkua, jotka voidaan kääntää ylös piiloon, kun niitä ei käytetä, luoden puhtaan, saumattoman profiilin.

Toimiva ja tyylikäs Umbra Flip -naulakko.

Flip on moderni seinälle asennettava naulakko, jossa on runsaasti ripustustilaa siellä, missä sitä eniten tarvitset. Flipissä on älykäs muotoilu. Naulakossa on useita koukkuja, jotka vetäytyvät sisään, kun niitä ei käytetä. Jokainen liukuu siististi takaisin uraansa, säilyttäen tyylikkään ilmeen.

Umage Lean On Me naulakko on tyylikäs ja vähän tilaa vievä vaatenaulakko eteiseen. Naulakko sopii loistavasti kapeisiin eteisiin sekä käytäviin, sillä se vie vain vähän lattiatilaa.

Reisenthel pystynaulakko on erittäin tukeva ja täten omiaan niin eteiseen, toimistoon kuin julkitiloihin. Pystynaulakko mahtuu pieneen tilaan ja teräksinen koteloitu betonipaino pitää naulakon jämäkästi pystyssä.


 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.