Hiiliteräspannu

Paistinpannut

Paistinpannu kannattaa valita paistotavan mukaan. Paistinpannu, jolla voi paistaa kaikkea mahdollista eikä mikään tartu kiinni, ei yksinkertaisesti ole olemassa. Mikä paistinpannu sitten sopii mihinkin käyttöön:

Teflon eli muovipinnoitettu paistinpannu sopii parhaiten kalalle, kanalle ja valkuaispitoisille raaka-aineille. Mikäli tavoitteena on pärjätä yhdellä paistinpannulla, niin suosittelemme valitsemaan pinnoitetun pannun, jossa on nk. sandwich- eli kerrosrakennepohja, joka jakaa lämmön tasaisesti myös pannun reunoille eikä väänny kovemmissa lämmöissä esim. pihviä paistaessa. Miinuspuolet: mikään pinnoite ei kestä 2-4 vuotta pidempään eikä niissä voi käyttää teräksisiä paistolastoja ja atuloita. Pinnoitteen saa tuhottua ylikuumentamalla pannu tyhjänä punaiseksi.

Hiiliteräspannu on hyvä vaihtoehto pinnoitetuille paistinpannuille, mutta valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Hyvin hoidettuna hiiliteräspannuun muodostuu rasvan ja hiilen muodostama luonnollinen non-stick -pinta, jolloin hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus lisääntyy. Miinuspuolet: hiiliteräspannun runko on prässätty, joten kovissa lämmöissä runko voi vääntyä. Tosin rungon voi aina naputella vasaralla suoraksi. Tomaattipitoiset raaka-aineet irrottavat helposti rasvapoltetun non-stick -pinnan ja rasvapoltto on näin uusittava.
 

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-15
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää