Tikkaat

Keittiötikkaat, taloustikkaat, tasotikkaat, yhdistelmätikkaat ja kaikki muut tikkaat ovat tuotteita, joilla on korkeat turvallisuusvaatimukset. Tästä syystä saksalainen perheyritys Hailo on valmistanut kaikki alumiinitikkaat Saksassa jo yli 70 vuoden ajan. Hailo tikkaat testataan automaattisesti jo valmistusprosessin aikana – tämän jälkeen tikkaiden materiaalivahvuudet testataan manuaalisesti ja lopuksi vielä silmämääräisesti. Hailon motto kuuluukin - turvallisuus vakuuttaa.

Keittiötikkaat tuella sopivat loistavasti myös ikääntyneille henkilöille normaalia korkeamman turvakaaren ansiosta. Turvakaaresta saa tukevan otteen ja tikkaissa on syvät ja leveät askelmat. Keittiötikkaat on saatavissa 2- ja 3-askelmaisena.

Hailo on ratkaissut myös miten saat tikkaat portaisiin turvallisesti. Tikastasoa voidaan käyttää portaissa niin työskentelytasona kuin porrastasona. Tikastaso on säädettävissä sopimaan kierreportaisiin ja suoriin rappusiin.

Kaltevalle alustalle sopii loistavasti alumiiniset 3-osaiset yhdistelmätikkaat. Lot-järjestelmä kompensoi rinteen maanpinnan jopa 15 cm asti. Yhdistelmätikkaita voidaan käyttää monipuolisesti nojatikkaina ja vapaasti seisovana korkeussäädettävänä A-tikkaana. 

Monikäyttöiset Hailo 1-2-3 alumiiniset rakennustelineet toimivat niin tikkaina, A-tikkaina kuin pienenä rakennustelineenä sisä- ja ulkotiloissa. Rakennustelineessä on nerokas Speed Lock pikalukko, jolla telineen saa helposti ja nopeasti pystyyn ja kasaan. 

Ostaessasi Hailo tikkaat voit olla täysin varma, että saat huippulaadukkaat ja turvalliset tikkaat.

 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu


Arkisin
10-14
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti 
info@kori.fi


YRITYSMYYNTI

Arkisin
10-17
Puhelin 
0207 344 420
Sähköposti 
yritysmyynti@kori.fi 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää