Silityslaudat

Silityslauta Brabantia Fern Shades

Silityslauta istuen ja seisten silittämiseen, höyrysilityslaudat, hihalaudat, silityslauta pöytämalli, silistyslaudan päälliset sekä silityslaudat tehokkaille höyrysilityskeskuksille löydät Brabantian laajasta valikoimasta. Kaikki silityslaudat luonnollisesti Brabantian 10 vuoden tehtaan takuulla.

Brabantia silityslauta on oikea valinta, kun silityslaudan täytyy toimia kunnolla. Silityslaudan päällisen istuminen napakasti on Brabantialle kunnia-asia, siksi Brabantia on patentoinut päällisen kiristysmekanismin ja sen käyttö on mutkatonta. 

Silityslaudan korkeus on helposti säädettävissä oikeaan ergonomiseen korkeuteen. Silityslaudan päällinen on 100% puuvillaa, jonka alla 8 mm optimaalinen toppaus teräsverkon päällä takaamassa aina sileän lopputuloksen. Brabantia silityslaudoissa on myös luistamattomat ja lattiaa naarmuilta suojaavat jalat, tukeva teräksinen runko sekä lapsilukko, joka estää silityslaudan romahtamisen vahingossa. Brabantia silityslauta valmistetaan Euroopassa ja laadun takeena on Brabantian 10 vuoden takuu.

Mikäli varastovalikoimastamme ei löydy etsimääsi Brabantia silistyslautaa tai silityslaudan päällistä, laita viestiä, niin tilaamme Brabantian laajasta valikoimasta mieluisan.

 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-14
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti 
info@kori.fi


YRITYSMYYNTI
Arkisin
9-17
Puhelin 
0207 344 420
Sähköposti 
yritysmyynti@kori.fi 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää