Kampanjakorissa hyödyllisiä tuotteita mökille, veneeseen, asuntovaunuun tai vaikkapa tuliaiseksi. Alennukset -20-30%. Tutustu >>

Brabantia jäteastia ja lajitteluastia 30 litraa

30 litraisista jäteastioista löydät Brabantian NewIcon mallit. 30 litrainen roska-astia sopii niin julkiseen tilaan, työpaikan taukotilaan, toimistoon kuin keittiöön.

Brabantian NewIcon roskakorin poljinmekanismin avaustanko on tyylikkäästi roska-astian sisällä. Roska-astian poljinta on kevyt käyttää ja roskakorin kansi sulkeutuu hiljaisesti. Kansi on hajutiivis ja roskakorin sisällä on irrotettava ja pestävä muovinen jäteastia.

Poljinroskakorin valmistuksessa on käytetty 40% kierrätysmateriaaleja ja elinkaaren jälkeen 98% pakkaus mukaan lukien on kierrätettävää materiaalia.

FlatBack+ iso poljinroskis mahdollistaa jätteiden lajittelun entistä pienemmässä tilassa, sillä kansi ei tarvitse tilaa takaa auetakseen. Poljinroskakorin poljinta on kevyt käyttää ja roskakorin kansi sulkeutuu hiljaisesti. Kansi on hajutiivis ja roskakorin sisällä on irrotettava ja pestävä muovinen jäteastia. FlatBack+ on saatavilla myös 40 litraisena.

Brabantia Touch Bin New sekä Flip Bin jäteastiat aukeavat uniikisti vain kevyellä sormen kosketuksella.

 
 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.