Poljinroskis 30 litraa Brabantia Icon Cinnamon

Brabantia jäteastia ja lajitteluastia 30 litraa

30 litrainen roska-astia sopii niin julkiseen tilaan, työpaikan taukotilaan, toimistoon kuin keittiöön.

Lajitteluastia Brabantia Bo Touch Bin on saatavissa 8 eri värissä yhdellä, kahdella tai kolmella irrotettavalla ja pestävällä jäteastialla. Jätteiden lajitteluastian kansimekanismi on Brabantian loistava Soft Touch, jolla avaat lajitteluastian kannen kevyellä painalluksella. Brabantia Bo jäteastia on saatavissa myös poljinroskis versiona, jossa on hajutiivis kansi.

Brabantia newIcon 30 litrainen iso poljinroskis on uusin tulokas Brabantian valikoimassa. Poljinroskakorin valmistuksessa on käytetty 40% kierrätysmateriaaleja ja elinkaaren jälkeen 98% pakkaus mukaanlukien on kierrätettävää materiaalia. Roskakorin poljinmekanismin avaustanko on tässä newIcon mallissa tyylikkäästi roska-astian sisällä. Brabantia roska-astian poljinta on kevyt käyttää ja roskakorin kansi sulkeutuu hiljaisesti. Kansi on hajutiivis ja roskakorin sisällä on irrotettava ja pestävä muovinen jäteastia.

FlatBack+ iso poljinroskis mahdollistaa jätteiden lajittelun entistä pienemmässä tilassa, sillä kansi ei tarvitse tilaa takaa auetakseen. Poljinroskakorin poljinta on kevyt käyttää ja roskakorin kansi sulkeutuu hiljaisesti. Kansi on hajutiivis ja roskakorin sisällä on irrotettava ja pestävä muovinen jäteastia. FlatBack+ on saatavilla myös 40 litraisena.

Brabantia Touch Bin New sekä Flip Bin jäteastiat aukeavat uniikisti vain kevyellä sormen kosketuksella.