Kampanjakorissa hyödyllisiä tuotteita mökille, veneeseen, asuntovaunuun tai vaikkapa tuliaiseksi. Alennukset -20-30%. Tutustu >>

Brabantia lajitteluastia ja biojäteastia – lajittele tyylikkäästi

Lajittelun voi tehdä tyylikkäästi.

Kierrätys alkaa lajittelusta eikä jätteiden lajittelu kotona tai toimistossa ole vaikeaa Brabantian tyylikkäillä ja toimivilla biojäte- ja lajitteluastioilla. Brabantian laajasta valikoimasta löytyy lajitteluastia biojätteelle, paperille, kartongille, metallille, lasille ja muoville niin kotiin kuin toimistoon. Brabantian lajitteluastiat ovat kestäviä ja niillä on 10 vuoden takuu.

Tyylikäs lajitteluastia jätteiden lajitteluun Brabantia Bo Touch Bin on täysin uusi tuote ja sopii tilaan kuin tilaan. Iso jäteastia on saatavissa kahdeksassa eri värissä yhdellä, kahdella tai kolmella irrotettavalla ja pestävällä lajitteluastialla. Jäteastian kansimekanismi on Brabantian loistava Soft Touch, jolla avaat jäteastian kannen kevyellä painalluksella.

Brabantia Sort & Go biojäteastiat tulevat kauniissa, värikkäässä ja tilaa säästävässä muodossa. Sort & Go koostuu neljästä erikokoisesta biojäteastiasta neljässä eri värissä. Voit pitää astiat lattialla, keittiön pöydällä, asentaa kaappiin, säilyttää vetolaatikossa tai kiinnittää seinään. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on huomioida montako eri jätteiden lajitteluastiaa tarvitset ja Sort & Go:lla on ratkaisu siihen.

Kolmen ja kuuden litran biojäteastia keittiön pöydälle avoinna pysyvällä hajutiiviillä kannella sopii hyvin liikuteltavaksi biojäteastiaksi. 20 litraiset sopivat hyvin jätteiden lajitteluun muovi- ja sekajätteelle, paperille, kartongille, lasille, metallille tai tuhjille pulloille. Tukevan kahvan ja näppärän pohjan kaato-otteen ansiosta lajitteluastian tyhjentäminen on helppoa.

Lajitteluastiat 2 x 30 litraa

Lajitteluastiat 3 x 11 litraa

Lajitteluastiat 11 + 23 litraa