Katso Löytökorin tarjoukset, alennukset 40-50 %!

Brabantia roskakori, poljinroskis vai biojäteastia? Meiltä löydät jäteastiat jokaiseen tilaan ja tarkoitukseen!

Lajitteluastia Brabantia Bo Touch Hi

Brabantia roskakorien design, materiaalit ja käytettävyys ovat täysin omaa luokkaansa ja tarkoitettu palvelemaan käyttäjäänsä jopa 20 vuotta – laadun takeena on Brabantian 10 vuoden takuu!

Brabantian roskakorien valikoima on valtava. Kokoa, väriä ja käyttömahdollisuuksia on useita.

Brabantia NewIcon poljinroskis on valmistettu 40% kierrätysmateriaaleista ja tuotteen pitkän elinkaaren jälkeen se on 98% kierrätettävä – myös pakkaus mukaanlukien! Jokaisesta myydystä newIcon poljinroskakorista Brabantia lahjoittaa osan The Ocean Cleanup -järjestölle auttaakseen heitä siivoamaan maailman meret muovijätteestä.

Tuotetta on saatavissa kolme, viisi, 12, 20 ja 30-litraisena. Pienet kolmen tai viiden litran astiat ovat käteviä kylpyhuoneeseen ja isommat sopivatkin sitten sekä kotikäyttöön, että toimistoon tai toimitiloihin.

Kun suhtaudut sisustamiseen intohimoisesti, rakastut Bo-mallistoon. Tämä Brabantia-roskakori on roskakori, joka ei näytä sellaiselta. Tyylikkäät ja kestävät jätteenlajitteluratkaisut vievät vain vähän tilaa, mutta tarjoavat paljon tilaa kierrätykseen. Mallistosta löydät pitkäjalkaisen Bo Touch Binin, korkean plus-kokoisen kauniin Bo Touch Bin Hin ja maanläheisen Bo-poljinastian. Bo on täällä sinua varten. Hyvää järjestämistä ja hyvää lajittelua!

Brabantia on ratkaissut haasteet myös biojätteiden järkevän ja vaivattoman lajittelun suhteen. Biojäteastioista löydät kolmen ja kuuden litran Sort & Go astiat sekä pienet ja kauniit pöydällä pidettävät biojäteastiat. Kaikissa astioissa on kahvat, joista ne on helppo kuljettaa tyhjennettäväksi.

Sort & Go on enemmän kuin vain lajitteluastia - se on kokonainen konsepti. Sort & Go jäteasioita voit pinota kaksi tai kolme päällekkäin. Väreinä on harmaa, kuusen vihreä ja jade. Voit valita vaikka eri jätelajeille eriväriset astiat.

Sivuillamme ei ole koko Brabantian valikoima. Joten, jos etsit jotain erityistä tai tarvitset suuremman määrän, niin ota yhteyttä info@kori.fi tai soita 0400 884 989

 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
9-16
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Tilaa uutiskirje tästä ja saat 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi.