Brabantia roskakori, poljinroskis vai biojäteastia? Meiltä löydät jäteastiat jokaiseen tilaan ja tarkoitukseen!

Lajitteluastia Brabantia Bo Touch Hi

Brabantia roskakorien design, materiaalit ja käytettävyys ovat täysin omaa luokkaansa ja tarkoitettu palvelemaan käyttäjäänsä jopa 20 vuotta – laadun takeena on Brabantian 10 vuoden takuu!

Brabantia newIcon poljinroskis on valmistettu 40% kierrätysmateriaaleista ja tuotteen pitkän elinkaaren jälkeen se on 98% kierrätettävä – myös pakkaus mukaanlukien! Jokaisesta myydystä newIcon poljinroskakorista Brabantia lahjoittaa osan The Ocean Cleanup -järjestölle auttaakseen heitä siivoamaan maailman meret muovijätteestä. Tuotetta on saatavissa 3, 5, 12, 20 ja 30 litraisena.

Brabantia on ratkaissut haasteet myös jätteiden järkevän ja vaivattoman lajittelun suhteen. Brabantian biojäteastiat ovat saatavana nyt kauniissa, värikkäässä ja tilaa säästävässä muodossa. Ratkaisu on nimeltään Sort & Go ja se on enemmän kuin vain lajitteluastia – se on kokonainen konsepti! Sort & Go koostuu kolmesta erikokoisesta biojäteastiasta neljässä värissä. Voit pitää niitä lattialla, asentaa kaappiin, säilyttää vetolaatikossa, kiinnittää seinään tai olla kiinnittämättä. Sort & Go auttaa järjestämään jätteiden lajittelun juuri niin kuin haluat.

Valikoimastamme löydät niin Brabantian laadukkaat ja tyylikkäät poljinroskikset, perinteiset roskakorit, lajitteluastiat kuin biojäteastiatkin. Mikäli varastovalikoimastamme ei löydy sopivaa roskista tai väriä, laita viestiä, niin tilaamme Brabantian laajasta jätteiden lajitteluastiavalikoimasta sinulle mieluisan!

Roskakorivalikoimamme täydentyy piakkoin.

 
 
MERKEITTÄIN

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-15
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää