Roskakorit ja biojäteastiat keittiöön, toimistoon, wc-tiloihin, kylpyhuoneeseen ja julkitiloihin

Lajitteluastia Brabantia Bo Touch

Brabantia newIcon poljinroskis, jota on saatavissa 3, 5, 12, 20 ja 30 litraisena valmistuksessa on käytetty 40% kierrätysmateriaaleja ja elinkaaren jälkeen 98% pakkaus mukaanlukien on kierrätettävää materiaalia. Jokaisesta myydystä newIcon poljinroskakorista Brabantia lahjoittaa osan The Ocean Cleanup -järjestölle auttaakseen heitä siivoamaan maailman meret muovijätteestä. Brabantia roskakorin design, materiaalit ja käytettävyys ovat täysin omaa luokkaansa ja tarkoitettu palvelemaan käyttäjäänsä jopa 20 vuotta. Laadun takeena Brabantia takuu 10 vuotta.

Brabantia on ratkaissut haasteet myös jätteiden järkevän ja helpon lajittelun suhteen. Brabantia biojäteastia on saatavana kauniissa, värikkäässä ja tilaa säästävässä muodossa. Ratkaisu on nimeltään Sort & Go  ja se on enemmän kuin vain lajitteluastia. Se on kokonainen konsepti. Sort & Go koostuu kolmesta erikokoisesta biojäteastiasta neljässä värissä. Voit pitää niitä lattialla, asentaa kaappiin, säilyttää vetolaatikossa, kiinnittää seinään tai olla kiinnittämättä. Sort & Go auttaa järjestämään jätteiden lajittelun juuri niin kuin haluat.

Mikäli varastovalikoimastamme ei löydy sopivaa roskista tai väriä, laita viestiä, niin tilaamme Brabantian laajasta jätteiden lajitteluastiavalikoimasta mieluisan.