Yaxell zen kokkiveitset

Kokkiveitset Yaxell

Japanilaiset Yaxell veitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Ne ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia keittiöveitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin. Valikoimastamme löydät Yaxell Yukari, Mon, Zen, Ran ja Gou kokkiveitset. 

Yaxell keittiöveitsien lyömätön taottu teränlaatu on saatu käyttämällä parasta mahdollista nykyteknologiaa yhdistettynä vankkaan kokemukseen ja osaamiseen ammattimaisten kokkiveitsien valmistamisesta. Vuodesta 1932 toimineen Yaxellin kokkiveitset valmistetaan Sekissä, Japanin veitsen- ja miekanvalmistuksen pääkaupungissa, jossa ammattilaisten huikeat taidot ovat hioutuneet vuosisatojen ajan, sukupolvelta sukupolvelle, alkaen aina perinteisistä japanilaisista miekantaontatekniikoista.

Yaxell veitsien kahva on elintarvikeviranomaisten hyväksymää mustaa kangas-micartaa, joka valmistetaan pellavasta ja hartsista. Materiaalina se on erityisen vahvaa ja kovaa kulutusta kestävää. Kahvan alaosa on korkealuokkaista ruostumatonta terästä. 

 
 

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-14
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti 
info@kori.fi


YRITYSMYYNTI
Arkisin
9-17
Puhelin 
0207 344 420
Sähköposti 
yritysmyynti@kori.fi 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää