Yaxell zen kokkiveitset

Yaxell veitset - jo vuodesta 1932

Japanilainen Yaxell on valmistanut huippulaadukkaita kokkiveitsiä jo vuodesta 1932. Yaxell kokkiveitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Veitset ovat kansainvälisesti ammattilaisten suosimia keittiöveitsiä, mutta vetoavat yhtä lailla laajasti laatutietoisiin kotikokkeihin. Valikoimastamme löydät Yaxell veitset sarjoista Yukari, Mon, Zen, Ran ja Gou.

Vuodesta 1932 toimineen Yaxellin kokkiveitset valmistetaan Sekissä, Japanin veitsen- ja miekanvalmistuksen pääkaupungissa, jossa ammattilaisten huikeat taidot ovat hioutuneet vuosisatojen ajan, sukupolvelta sukupolvelle, alkaen aina perinteisistä japanilaisista miekantaontatekniikoista.

Yaxell - lyömätön teränlaatu

Yaxell kokkiveitsien lyömätön taottu teränlaatu on saatu käyttämällä parasta mahdollista nykyteknologiaa yhdistettynä vankkaan kokemukseen ja osaamiseen ammattimaisten veitsien valmistamisesta. Yaxell veitsien kahva on elintarvikeviranomaisten hyväksymää mustaa kangas-micartaa, joka valmistetaan pellavasta ja hartsista. Materiaalina se on erityisen vahvaa ja kovaa kulutusta kestävää. Kahvan alaosa on korkealuokkaista ruostumatonta terästä. 

 
 

Asiakaspalvelu

Arkisin
10-15
Puhelin
0400 884 989
Sähköposti
info@kori.fi


 

Tilaaminen verkkokaupasta

Voit tilata rekisteröitymättä.

Yli 100 € tilaukset toimitamme veloituksetta lähipostiisi.

Yli 150 € tilaukset toimitamme veloituksetta kotiovellesi.

Postipaketti
6,90 €
Kotipaketti
12 €

Toimitusaika 1-3 arkipäivää